Isnin, Ogos 02, 2010

UUM vs MMU



wah.. tajuk cam ape je kan..

bukan apa just nak citer sket hidup aku skarang... skarang aku dah jd student blk.. balik semula ke life aku 10 thn lepas.. tp mmg tak sama la.. dulu dok kat UUM bujang lg.. skarang aku jd student MMU tp dgn 2 anak..

walaupun aku jd full time student, tp kelas aku banyak mlm je.. sbb depa nak bg can kat part time student.. so, kiranya aku lbh kepada full time housewife dr jd full time student la kan..

jd student kali ni lbh mencabar, nak kena polish blk skill study aku, dah berkarat.. dah 10 thn kena tinggal. Apa pun wish me luck..

Ni je aku nak citer, lecturer kat dpn, ari ni tak de kelas, just present sketches utk projek.. tgh tunggu turn la ni, sempat lg bukak blogger ;)

4 ulasan:

Juraimee berkata...

wahhhh tahniah mak budak... belajar belajar dan belajar lagik...
tahniah sekali lagi....

ridzna berkata...

tq.. cabaran btol blajar blk dgn 2 anak nih..

cas berkata...

mencabar2..ko kuatkan semangat yek!

ridzna berkata...

cas : tq.. ko best la ek.. dah lepas.. congratulations