Selasa, Ogos 10, 2010

Ahh.. Takutnya

wah tajuk.. tapi mmg takut.. citernyer.. aku terperangkap sorang-sorang kat dlm lift smlm.. dkt sejam; 7.50pm to 8.50pm.. apa la.. abih maghrib aku.. patutla aku berat ati je nak pi kelas smlm.. stand by unit pun tak leh nak keluarkan aku.. kena tunggu kontraktor dtg.. apa la.. dah la dlm lift tu tak de no tepon kontraktor.. mmg saja nak bunuh org la cam tu..hubby aku suruh report kat mngt MMU je.. dia kata kalau terus report kat DOSH mau kena tutup satu building FCM tu coz tak lekat no tepon kat dlm lift & biarkan aku dok dlm lift lbh dr 20 minit.. Hubby aku mmg jaga maintenance building.. so, dia tau la sumer tu.. tp ok gak kalau report kat DOSH tak de kelas la aku.. yey..

tp aku tak la sekejam tu, mau report kat DOSH... aku rasa aku nak report kat mngt MMU je.. mana tau dia bg aku gantirugi.. dapat A+ utk sumer subjek ke ;)

Hmm.. jab lg aku nak pi report kat mngt.. di sbbkan aku terperangkap kat dlm lift smlm buatkan aku malas nak pi kelas pagi ni (ada kaitan ke??).. Ok, aku nak on mission pi serang management MMU jab.. chow

2 ulasan:

Mask-roll berkata...

wah...xblh blah! kalo mas..sure dah nangis n jerit2 cam kene sawan... hohoho. report je kak...apela... kan kene ikut iso standard... sue pon blh nie...hohoohoh

ridzna berkata...

uish, mmg takot mas.. tp sib baik bateri hp kak ena tu full, bleh la kak ena berinternet & main game.. so, tak de la pk takut tu sgt