Rabu, Julai 01, 2009

BTN

aku nak kena gi BTN starting 2-6 Julai.. (esok la tu..) Dah lama tak ber"aktiviti" cam ni.. Tp kali ni ni aku pi pun bkn bleh nak ber"aktiviti" sgt.. Ye la perut tgh bulat berisi baby yg dah 8 bln ni.. Kalau perut tak de isi bleh la aku join blk akt KEMBARA tu.. terasa rindu lak nak ber"aktiviti" cam tu.. tambah plak baru je baca blog mr. jurai (sapa terror bleh cari muka aku kat celah2 gambar tu..hehehe..).. teringat cerita 12 thn dulu, cemana aku bleh terjebak dgn akt cam tu.. 12 thn tu.. lama gila, terasa dah tua sgt aku nih..

ok la, kalau aku rajin aku post citer aku pi BTN lps aku blk nnt ek..

2 ulasan:

cas berkata...

ena, jangan lasak2..eh letak gambar ko, aku nak tgk:) miss u!

ridzna berkata...

aku baru blk ni... baru sampai opis dr kem.. rasa ngantuk gila.. lps ni nak cover blk tdo yg tak cukup tu.. nnt la aku ltk gambar aku.. cam comel sgt perut yg besar nih ;) berat pun dah melampau naik.. tak mcm aku ngandung farah dulu..