Jumaat, Jun 19, 2009

Jom Jalan-Jalan

wah.. dah lama aku tak hapdate blog nih.. bukan apa, sejak preggy nie.. aku mmg malas bab2 komputer nih.. nak2 lak skarang ni dah 31 wks

Actually ari ni aku nak pi PD.. ada Hari Q & Staff Day.. tp aku pi sorang la.. namanya pun Staff Day, bukan Family Day.. tp nnt hubby & farah follow aku ke sana esok.. coz aku booking satu bilik.. saja nak bwk depa jln2.. nak harapkan jalan2 time cuti sek mmg tak la coz anak aku tak skolah lg.. so, bleh jalan2 bila2 masa je la..

Kitorg stay kat tiara beach resort.. kat dlm tu ada theme park.. bleh la abihkan masa kat ctu.. so, nnt kalau aku aku rajin aku letak pic sms kejadian ek.. ok.. chow cin cau.. jab lg kul 10am bas nak bertolak.. so nak prepare apa yg patut coz next tuesday aku ada majlis bersama menteri KPDNKK.. nak kena buat last preparation la..

3 ulasan:

Juraimee berkata...

hehehe... intro tuh dah jadik ayat lazim katanye.. hehehhehe.....
keep it up...!!!

Mask-roll berkata...

mas dah komehilang
je..heheh. mas jumpa gak bloga kaka khirnya...hehehhe

ridzna berkata...

Ju : ayat senang.. malas nak pk ayat lain..

Mas : ala.. kalau ko check dlm fb kak ena mmg la jumpa..