Selasa, Julai 28, 2009

"masa" itu hampir tiba...

uish.. tajuk entry aku kali ni cam seram sket.. mmg seram pun bg aku.. bukan apa skarang ni my pregnancy dah almost 37 wks.. takut woo bila pk2 blk.. tak lama lg la.. smlm pi weekly checkup.. skrang mmg kena weekly la coz dah lps 36 wks.. sumernye ok.. dr cakap baby ni besar sket dr kakak dia.. dgr je ayat tu buat aku tambah seram lg la.. takutnya nak tunggu sampai "masa" tu.. pas tu bila check aku nyer "pee" lak.. ada gula terlebih sket.. siap dr pesan minum air banyak sket ek.. mau gula tak terlebih.. satu hari semlm aku balun eskrem berapa kali... sblm jumpa dr tu pun aku baru je lps pekena eskrem 3 scoop mkn dgn roti susu.. pergh.. sedap...
aku dok berkira2 nak cuti awal sket.. may be next week la last aku keje sblm aku cuti panjang.. saja nak lepak2 kat umah.. buat la akt apa yg patut sblm aku nak berehat.. anyway, hope sumer doakan aku & bb selamat ek..

3 ulasan:

Juraimee berkata...

insya'allah.....
take care sis.....
tawakkalllll......
berpengalaman katanye....

ridzna berkata...

dah ada pengalaman tu yg buat lg takut tu...

cas berkata...

ena,
letak gambo baby sini or facebook. nak tgk...TAHNIAHHHH!!