Rabu, Januari 28, 2009

entry tak bertajuk (malas nak pk)

bgn pg td rasa cam malas je nak siap gi keje.. tp apakan daya.. tgk hubby dah siap mandi.. aku je yg terpisat2 atas katil.. malas btol.. hubby ku dah jadi hubby mithali gitu.. bgn je.. terus siap.. pas tu siap buatkan air utk aku lg.. bagus kan.. syukur aku dpt hubby rajin ;) nape ntah.. semenjak 2 menjak ni aku jd malas sgt.. nape aku malas??

ha.. ni sapa nak jawab... aku la tu kena jawab sendri.. sbb nye.. ini adalah jawapan kepada entry aku sebelum ni.. sbbnye.. aku dah ngandung (boleh ke alasan ni?? boleh la kan).. baru je 11 minggu.. sbb tu la dr R tak bg aku blk kg.. katanya kurang sesuai bg aku yg dah 2 kali miscarry ni jln jauh.. so, sebagai langkah berjaga2.. dia suruh aku dok kl je cuti raya cina ni... tp, di sbb kan dia tak bg aku blk kg.. aku tlh menggagahkan (ada ke perkataan ni??) diri utk ber"shopping".. best woo shopping time org tak ramai.. cam s*go & IO* tu aku yg punya... hahahaha.. tp sog* tu rasanya bila2 masa pun org ramai gak.. nak masuk parking kena Q la.. tp time bayar best gak coz dia bukak banyak kaunter..

apa la punya entry kali ni.. mcm2 cerita ada.. ni sbb kes malas la ni.. "malas" lg..

8 ulasan:

Juraimee berkata...

TAHNIAHHHH... TAHNIAHHHHhhhhhhhh.....

ridzna berkata...

tq tq... doakan moga selamat ek..

cas berkata...

Hehe ibu farah, mama husna dah hagak dah. Tahniah & jaga diri otey.

zakiyah a.k.a che kiah berkata...

waahhhh..tahniah!

ridzna berkata...

tq tq.. doakan aku & baby ni selamat ek..

merubesttau berkata...

lama aku x jenguk blog nih, tup-tup tuan tanah dah berisi lai. alhamdullilah dan tahniah

salzahari berkata...

tahniah lah..kedua ye?

ridzna berkata...

sal... kalau ikutkan ni pregnancy yg ke-4 la.. yg sulong farah la.. yg 2 & 3 lg tu bukan rezeki kot.. harap2 yg ke-4 ni selamat la..