Isnin, Julai 28, 2008

unpack & pack

hmm.. mlm td kul 10.15pm sampai dr kg.. terus unpack barang & basuh serba sikit.. pastu kena pack blk coz nak pi outstation lak ptg ni.. penat ooo.. dah la mlm td mem kecik tu buat hal... sakit perut.. kul 5 pg dia tdo, baru lah aku pun nak lelapkan mata.. kul 6.30am bgn blk, siap2 nak pi opis coz nak kena amik brg nak bwk pi outstation.. kejab lg kul 2.30pm blk umah plak settle kan apa yg patut.. pas tu tunggu hubby blk opis.. terus pi JB.. tak tau la sampai kul baper la pulak.. esok pg2 dah nak kena check lab b4 class start kul 2pm.. dah la class sampai mlm.. uih.. penat kan..

tp nak buat cemana dah dipertanggungjawab kan jd isteri, ibu & kuli kat opis tu... sbb keje ni la aku dpt gaji, bila dpt gaji.. dpt beli benda yg aku suka.. kalau tak buat betul2 sapa nak jwb kat sana nnt... aku jgk...

ok la chow dulu.. bye-bye till next week..

p/s : nampak gaya nya bersawang la blog aku selama seminggu..

2 ulasan:

aramis2177 berkata...

Ina....
huhuhuh...penatnyaa baca jadual ina hari ni....
camna Farah?dah baik kaa sakit perut dia?huhuhuhu..sian mama dia.....dah laa bz....xpa..dugaan tuh....sabaq naa....hehehheee.....ina..ina keja kat bahagian apa?Opis kat mana?

ridzna berkata...

tu la.. bz tol ari ni.. so far td cam ok je.. mlm td perut dia kembong.. saya keje kat Maktab Kerjasama Malaysia bahagian IT.. kat PJ dkt la dgn opis tini