Rabu, Julai 04, 2012

Assalamualaikum..

Kita as org Islam, nak masuk rumah kena bg salam walaupun kat umah tu tak de org kan.. supaya penunggu kat umah tu akan keluar.. sama la cam umah aku di alam maya ni.. dah berkurun tak masuk.. dah 6 bln dah.. mmg penuh dgn sawang, habuk segala la kan...

Dah kerajaan bg cuti bersalin 3 bln (alasan je ni ;) )..

Aku jenguk sini pun sbb kesian kat umah aku nih.. dah lama sagt takjenguk.. aku nak letak gambar permata-permata hati aku yg dah bertambah jd 3 nih.. walaupun yg ketiga tu dah nak masuk 4 bln..

So tgk gambar je la ek.. aku still tak de idea nak conteng-conteng kat sini..


1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)